Kokius žiedus pasirinkti: sidabrinius ar auksinius?

Žiedus galima skirstyti į dvi plačias kategorijas, tai yra sidabriniai ir auksiniai. Šios dvi grupės yra pačios populiariausios, tad dažnai galima girdėti įvairius argumentus, kodėl verta rinktis vienus ar kitus žiedus. Todėl šiame straipsnyje ir norime papasakoti, kurią žiedų rūšį verta rinktis labiau.

Sidabriniai žiedai

Sidabriniai žiedai turi gana nemažai privalumų, palyginus su auksiniais žiedais:

  • Lyginant su sidabru, jų spalva yra žymiai palankesnė derinti prie įvairios aprangos. Dažniausiai tai yra universalus papuošalas, kuris tinka bet kokioms progoms.
  • Daugelis mano, kad toks papuošalas labiau skirtas jauniems žmonėms, o būtent šita grupė ir nori daugiau puoštis.
  • Sidabriniai žiedai gali būti puikus papuošalas tiek vyrams, tiek moterims.
  • Juos galima lengvai prižiūrėti, papildomų investicijų tikrai nereikalaus. Pats paprasčiausias būdas valyti šios rūšies žiedus yra dantų pasta ir šepetėlis. Keliais valomaisiais judesiais galima pašalinti visas susidariusias apnašas ir nešvarumus.
  • Privalumas yra tas, kad jeigu nelabai mėgstate auksą, galite rinktis baltą auksą, kuris labiau primins sidabrą.
  • Sidabrinių žiedų kaina yra kur kas mažesnė, nei kad renkantis auksinius žiedus.
  • Papuošalai gali būti derinami prie odos spalvos. Būtent sidabriniai dirbiniai tinka tiems, kurie iš prigimties turi baltesnę odą.

Auksiniai žiedai

Renkantis auksinius žiedus, taip pat galėsite atrasti nemažai privalumų. Pirmasis turbūt būtų tas, kad tokie žiedai simbolizuoja santuoką ir būtent juos renkamės šiai šventei. Taip pat tokios rūšies papuošalai priskiriami vyresniai žmonių kategorijai, todėl tikrai ne visi jauni žmonės juos gali mėgti. Jų priežiūra yra paprasta, jeigu jie nešiojami kiekvieną dieną, tai praktiškai kažko papildomo daryti nereikia, nes jie neapsineša ir visada atrodo tvarkingai. Tačiau verta paminėti ir tai, kad auksinių žiedų kaina yra didesnė, todėl tikrai ne kiekvienas gali nusipirkti tokio metalo žiedą.

Kurie žiedai yra geriau?

Į tokį klausimą atsakyti yra pakankamai sudėtinga, nes kiekvieno nuomonė ir skonis yra individualus. Todėl tik patys galite nuspręsti, kokio metalo žiedas tinka būtent šiam momentui. Aišku tik viena, kad renkantis bet kurį, galėsite padaryti tarsi investiciją, nes sidabras ir auksas niekada nenuvertės, tad net ir po daugelio metų auksinis ar sidabrinis žiedas išliks brangus. Taip pat verta nepamiršti, kad jeigu labiau linkstate prie sidabrinio varianto, tada tokį papuošalą galite susikurti individualų ir visame pasaulyje turėti vieną vienintelį.

 

 

Back To Top