Kodėl verta vyrui dovanoti vyrišką rankinę per petį?

Rankinės populiarios tiek tarp moterų, tiek tarp vyrų. Moterys rankinę renkasi sau pagal dizainą ir madą, o vyrams svarbiausia– funkcionalumas ir praktiškumas. Dauguma vyrų netoleruoja apsipirkinėjimo. Todėl dažnai perka tai, kas pirmiausiai patraukia akį, tad labai pravers jiems dovana – tinkamai parinkta rankinė.

Kaip išrinti tinkamą rankinę vyrui?

Pagrindinė taisyklė renkantis aksesuarą – laikytis aprangos stiliaus. Rinkitės tokią rankinę, kuri kuo labiau atitiktų vyro stilių. Labai svarbu, kad krepšys derėtų su vyro gyvenimo būdu.

  • Verslo žmogus teikia pirmenybę griežtumui ir funkcionalumui. Portfeliai turi gerai apgalvotą vidinę struktūrą. Griežti modeliai idealiai tinka prie kostiumų, paltų. Odiniai portfeliai yra sukurti specialiai dokumentams, rašymo priemonėms, piniginėms, vizitinių kortelių laikikliams ir kitoms reikalingoms smulkmenoms neštis.
  • Vyrams, kuriems dokumentų nešiotis nereikia, idealus variantas – rankinė per petį. Nedidelės odinės rankinės atrodo griežtai, dalykiškai. Tokia rankinė per petį palengvina vyrui judėjimą. Abi rankos bus laisvos, nenuvils net ir žiemą, išlaikydamos savo savybes – ergonomiškumą, lankstumą ir elastingumą. Daugiau informacijos apie galimus modelius rasite pardavėjo internetinėje svetainėje.
  • Klubų ar juosmens modeliai suteikia mobilumo. Tokie gaminiai tinka vyrams, kurie daug laiko praleidžia kelyje. Rankos yra laisvos valdyti automobilį ar dviratį. Bet viskas, ko reikia, yra po ranka.
  • Jaunuoliui galima padovanoti stilingą miesto kuprinę. Gerai apgalvota ergonomika derinama su gera talpa ir puikiai tinka prie laisvalaikio drabužių. Jaunimas mažiau konservatyvus. Todėl kaip dovaną galite nupirkti puikius patvaraus audinio modelius.

Nauji drabužiai kardinaliai pakeičia žmogaus įvaizdį. Tas pats pasakytina ir apie rankinę. Tačiau verta manyti, kad tai ne tik aksesuaras, bet ir visiškai funkcionalus bei naudingas daiktas, leidžiantis susidėti viską, ko reikia: pinigus, raktus, dokumentus, mobilųjį telefoną. Atitinkamai viršutinių drabužių kišenės išlaisvinamos nuo perteklinės apkrovos ir nebus ištemptos, o patys drabužiai išlaikys patrauklią formą. Įvaizdis ir asmenybė turi didelę įtaką pirmajam įspūdžiui bet kur: darbo pokalbiuose, dalykiniuose susitikimuose, romantiškuose pasimatymuose. O elegantiška odinė rankinė padės vyrui susikurti tinkamą įvaizdį ir padaryti gerą įspūdį bet kam.

Back To Top